سئو سایت وردپرسی می تواند عامل موفقیت شما در حرفه تان شود. این کار باید اصولی و به درستی انجام شود تا نتیجه بخش باشد.سئو یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو، به یکی از موضوعات مهم روز برای کسب و کارها و مشاغل مختلف تبدیل شده است. سئو، کلیه اقداماتی است که به صورت طراحی و کدنویسی سایت، تدوین استراتژی محتوایی، تولید محتوا و لینک سازی خارجی و …. انجام می شود تا وب سایت در نتایج جستجوی گوگل به جایگاه بهتری برسد.
اهمیت سئو سایت وردپرسی
روزانه جستجوهای بی شماری در گوگل صورت می گیرد. نتایجی که بعد از جستجوها به کاربران نشان داده می شود، تأثیر زیادی در روند شناخت و تصمیم گیری آنها دارد. کسب و کارها و مشاغل گوناگون با سرمایه گذاری در حوزه سئو، شانس دیده شدن و بدست آوردن مشتریان و مخاطبان بسیار زیاد را افزایش خواهند داد.
موتورهای جستجو، دو عملکرد مهم دارند که یکی از آنها عملکرد خزش و دیگری ایندکس شدن می باشد. موتورهای جستجو از الگوریتم های خاصی برای آنالیز وب سایت ها استفاده می کند که در طی سال های اخیر پیشرفته تر شده اند. این الگوریتم ها با ورود به وب سایت توسط لینک ها، همه وب سایت شما را آنالیز می کند و محتوای ارزشمند را در پایگاه داده موتور جستجوگر خود نگهداری و سیو می کند و بر مبنای درخواست های کاربران به نمایش آنها در صفحات نتایج می پردازد. این پروسه آنالیز و نمایش محتوای شما در موتور جستجو برای گوگل بسیار سریع انجام می شود. این عملکرد موتور جستجو نشان می دهد که وب سایت ها به بهینه سازی برای موتورهای جستجو نیاز دارند تا مورد توجه موتور جستجو قرار بگیرند و از این طریق درنظر مخاطبان هدف خود جلوه کنند.
ورپرس چیست؟
سئو سایت وردپرسی باید توسط متخصصان این حوزه انجام شود. یکی از برترین سیستم های تولید محتوا که دارای متنوع ترین قالب ها و افزونه ها است، وردپرس می باشد. وردپرس، یک سایت ساز و یک پلتفرم مدیریت محتوا می باشد که با بهره گیری از آن می توان وب سایت های گوناگون با کاربردهای مختلف را ایجاد نمود.
وردپرس از انعطاف پذیری بالایی برخوردار است. یکی از خصوصیات مهم وردپرس، رایگان بودن آن می باشد. وردپرس از منابع زیادی برخوردار می باشد که امکان ایجاد هر نوع وب سایت با شکل و شمایل مختلف را فراهم می کند.
ارتباط سئو با وردپرس
در بهینه سازی وب سایت ها برای موتورهای جستجو، نیمی از اقدامات صورت گرفته مربوط به سئو داخلی است. لذا در صورتیکه بخواهیم یک وب سایت خوب با سئو داخلی ایجاد کنیم بایستی ساختار سایت به صورتی باشد که سئوی آن بدون هیچ ایرادی انجام شود. با استفاده از وردپرس، این کار به آسانی انجام می شود. در ارتباط با سئو سایت وردپرسی باید بدانید که وردپرس به سبب خصوصیات زیر برای سئو مناسب تر است:
- سهولت کار با وردپرس و ساختار فنی مناسب آن
- در دسترس بودن افزونه های گوناگون برای بهینه سازی محتوا در وردپرس
- برخورداری از قالب های مناسب و زیبا
- امکان ریدایرکت پس از تغییر آدرس صفحات گوناگون
- امکان ساماندهی صد درصدی آدرس صفحات گوناگون مانند مقاله، محصولات، طبقه بندی ها و …
با این تفاسیر مشخص می شود که یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای خوب برای سئو، وردپرس می باشد که به سهولت قادر خواهید بود بدون نیاز به پرداخت هیچ هزینه اضافی به بهینه سازی وب سایت های وردپرسی برای موتورهای جستجو اقدام کنید و به جایگاه برتر در صفحات نتایج موتورهای جستجو برسید.
چک لیست جامع سئو سایت وردپرسی
لیست اقدامات موردنیاز برای بهینه سازی وب سایت های وردپرسی برای موتورهای جستجوگر شامل مواردی از قبیل زیر است:
- چک کردن ایندکس سایت ها
- افزایش کیفیت محتواها
- پاک کردن صفحات اضافی سایت
- تکمیل محتواهای صفحات مهم
- تحقیق کلمات کلیدی
- بهینه سازی تصاویر
- به روزرسانی محتواها
- تحلیل رقبا و لینک سازی
- پرداختن به عناوین، توضیحات متا و …
- نصب و فعال کردن افزونه های مهم
- چک کردن نواقص تکنیکال و سئو داخل سایت
- چک کردن سرعت و امنیت وب سایت وردپرسی
- تولیدمحتوا برای محصولات، مقالات و دسته بندی ها
- بکارگیری تکنیک های افزایش اعتبار
- رصد دوره ای موارد مذکور
مراحل سئو سایت ورپرسی
بهینه سازی سایت برای موتور جستجو، یک پروسه چند مرحله ای است که انجام اصولی آن بسیار مهم است. مراحل کلی سئو سایت به صورت زیر می باشد:
سئو تکنیکال در سئوسایت
نخست به یک بستر مناسب و استاندارد برای شروع کار نیاز داریم. استانداردسازی کدنویسی سایت، رعایت اصول سئو در طراحی سایت، بهبود تجربه کاربری، علامت گذاری استاندارد به منظور درک بهتر ربات ها از وضعیت وب سایت، بهینه سازی سرعت و … از جمله اقداماتی است که در سئو تکنیکال صورت می گیرد. توجه به این اقدامات بسیار مهم است و بستر بهینه سازی وب سایت ها برای موتورهای جستجو را به خوبی فراهم می کند.
بررسی قالب سئو سایت وردپرسی
احتمالاً سایت های وردپرسی دارای یک قالب از پیش تعیین شده هستند. توجه داشته باشید که تمامی قالب ها برای سئو سایت مناسب نیستند. تم هایی که دارای کدهای بهینه نشده و سنگین هستند، سرعت وب سایت را دچار مشکل می کنند. در نتیجه باید تمامی جزئیات سایت وردپرس بررسی شود و چنانچه ایراداتی وجود دارد به رفع آنها اقدام شود. چنانچه قالب وب سایت مناسب نیست، یک قالب مناسب جایگزین آن شود.
تحقیق کلمات کلیدی
در سئو سایت وردپرسی برای تحقیق کلمات کلیدی باید متوجه شویم که کاربران هدف ما در جستجوی چه چیزی هستند. به طور مثال اگر در زمینه فروش محصولات آرایشی و بهداشتی فعالیت دارید، باید از کلماتی مثل خرید لوازم آرایشی و قیمت لوازم آرایشی و … استفاده کنید. هر چقدر طول این کلمات بیشتر باشد، فرآیند سئو سایت برای آن کلمه کلیدی ساده تر است. زیرا رقبای کمتری در حال کار روی آن عبارت هستند.
بازاریابی محتوا
محتوا، مهمترین ابزار سئو می باشد و بدون تولید محتوا نمی توان به کسب نتیجه موفقیت آمیز از سئو خوش بین بود. این محتوا می تواند به صورت متنی، تصویری، صوتی و ویدئویی باشد. اقداماتی از قبیل یافتن کلمات کلیدی مهم، آنالیز رقبا، تدوین استراتژی محتوایی، تولید محتوای ارزشمند، طبقه بندی موضوعات، لینک سازی داخلی و … در راستای بازاریابی محتوا برای سئو سایت وردپرسی ارزشمند می باشد.
لینک سازی هدفمند
اقدامات پیوسته و هدفمند در شبکه های اجتماعی، دریافت بک لینک از سایت های مطرح و مرتبط، خرید رپورتاژ آگهی از پلتفرم های محبوب و … از جمله مواردی هستند که برای بهینه سازی سایت ها برای موتورهای جستجو نیاز هستند.
در بسیاری از حوزه ها مانند اقتصاد، سرمایه گذاری، حقوق و … صرفاً نمی توان با سئوی تکنیکال و بازاریابی محتوا به نتیجه موردانتظار دست پیدا کرد. در این زمینه باید به اسم اعتبار، تخصص و اعتماد یا E-A-T توجه نمود. در دیگر حوزه ها مانند شرکت های خدماتی، فروشگاه اینترنتی و مجلات خبری و سرگرمی و … با تمرکز بر تولید محتوای باکیفیت در بستر مهم به صفحه اول نتایج جستجوی گوگل خواهید رسید. اما برای پیشی گرفتن از رقبای خود به لینک سازی خارجی نیاز دارید.
تحلیل نتایج
در ادامه مراحل سئو سایت وردپرسی باید نتایج را تحلیل کنید. زمانی که یک محتوای متنی را منتشر می کنید، باید بازخورد آن را بررسی کنید. خزنده های گوگل و دیگر موتورهای جستجو برای بررسی این محتوا به سایت سر زده و آن را بررسی می کنند. این اقدام به ایندکس شدن صفحه معروف است. در صورتیکه می خواهید مراحل سئو را به صورت حرفه ای انجام دهید باید نحوه کار با سرچ کنسول و آنالیز آمارهای آن را فرا بگیرید.
اهداف سئو سایت
کسب درآمد بیشتر، از اصلی ترین اهداف بهینه سازی وب سایت ها برای موتورهای جستجو هستند. کسب و کارهای مختلفی به دلیل افزایش درآمد به بهینه سازی وب سایت های خود برای موتورهای جستجو اقدام می کنند. زمانی که کسب و کارها با بهینه سازی وب سایت خود برای موتورهای جستجو به جایگاه بهتری در نتایج جستجوی گوگل دست پیدا می کنند نسبت به رقبای خود کاربران و مخاطبان بیشتری بدست می آورند. اهداف کلی سئو سایت وردپرسی شامل افزایش بازدید، ترافیک وب سایت، برندسازی اینترنتی و گسترش برند، افزایش فروش محصول و خدمات و افزایش بهبود رتبه سایت می باشند.
چرا سئو را برای موفقیت کسب و کار خود انتخاب کنیم؟
سئو سایت به دلایل زیر به شدت موردتوجه قرار گرفته است:
- سئو در چرخه خرید حتماً مؤثر می باشد.
- تکنیک های سئو همواره آپدیت می شوند.
- سئو، هزینه زیادی ندارد و با هزینه مناسبی، نتیجه بسیار خوبی را در زمان ایده آلی بدست می آورد.
- سئو استراتژی بلند مدت است و آثار آن سریعاً از بین نمی رود.
- بهینه سازی وب سایت ها برای موتورهای جستجو یا سئو با ایجاد فرصت های جدید همراه است.
بهترین سیستم مدیریت محتوا از نظر سئو
سئو سایت وردپرسی به آن دلیل مورد توجه قرار گرفته است که از نظر سئو، وردپرس از بهترین سیستم های مدیریت محتوا می باشد. زیرا ….
- وردپرس به تجربه کاربری بسیار اهمیت می دهد.
- وردپرس این زمینه را ایجاد می کند که لینک های دائمی جذاب بوجود بیاورید.
- مدیریت متادیتا با سیستم مدیریت محتوا وردپرسی به سهولت انجام می شود.
- بهینه سازی تصاویر در وردپرس به سهولت انجام می شود.
- لودینگ وب سایت هایی که با بهره گیری از وردپرس راه اندازی شده اند، بسیار سریع انجام می شود. در نتیجه کاربران برای باز شدن سایت، زیاد منتظر نمی مانند.
سخن پایانی
سئو سایت وردپرسی حتماً موفقیت های زیادی را برای شما به همراه خواهد آورد. عوامل متعددی در موفقیت سئو تأثیرگذار هستند که از جمله آنها می توان به میزان بودجه اختصاص داده شده، نام برند، اعتبار سایت، ساختار و معماری مناسب سایت برای سئو، میزان سختی کلمات کلیدی، استراتژی های سئو داخلی و خارجی و … اشاره نمود. درصد زیادی از بازدیدهای اینترنتی توسط موتورهای جستجو تقسیم می شوند. این مسئله سبب شده است که تمامی مدیران وب سایت ها در جهان برای دستیابی به درصدی از این بازدیدها، به بهینه سازی وب سایت های خود برای موتورهای جستجو اقدام کنند.